In de nacht

Het was mijn beurt om samen met Nicole de nacht in te gaan in het verpleeghuis waar we werken. Het was een hete dag geweest en in de nacht koelde het ook niet echt af. Ik was gekleed in een t shirt en een spijkerbroek en had slippers aan. Nicole was gekleed in een kort rokje, een shirtje met spaghetti bandjes en droeg ook slippers. Na de overdracht liepen we een controle ronde om te kijken of alle bewoners op bed lagen en dat de voordeur op slot was.

Terug van de ronde dronken we een bakkie koffie op het terras van het personeel ruimte. We zaten tegen over elkaar. Nicole zat onderuit met haar benen wijd. Ik kon zo tussen haar benen kijken. Ik zag dat ze geen onderbroekje aan had. Ik voelde mijn lul groeien en Nicole zag de bobbel in me broek zitten. “Als je wil mag je me neuken op het terras, niemand kan ons zien”; zei Nicole. Nou, dat liet ik me niet voor de 2de keer zeggen. We stonden op, ik deed me broek naar benden en Nicole haar rokje omhoog. Me lul stond recht op en ik begeleide hem zo naar het kutje van Nicole. Zonder moeite ging ie naar binnen. Nicole d’r grotje was nat. Met veel sop geluiden neukte ik haar. Wat een lekker strak kutje had ze. Ik neukte haar hard en dan weer zacht. Na een tijdje voelde ik me zaad komen en pompte dit in haar kutje. “Wat kan jij lekker neuken “; zei Nicole. Zwetend van de inspanning en van de warmte haalde ik mijn lul uit haar neuk grotje. We liepen naar binnen om ons even te wassen en daarna dronken we nog wat.

Na de 2de controle ronde zaten we weer lekker buiten, maar nu helemaal naakt. Nicole had een mooi b cup borsten en een kaal kutje. Ze waren een beetje vochtig door de warmte in de nacht. We konden het niet laten om elkaar lekker op te geilen. Nicole pakte me lul en begon me te pijpen. Net dat ze lekker bezig was, ging er een pieper af. Een bewoonster had hulp nodig. Shit, dachten we. Ik maakte contact met de bewoonster en vroeg wat er aan de hand was. Mevrouw had dorst en wilde wat drinken. We hadden 1 probleem, we waren naakt. Maar Nicole zei ineens: ”Waarom zouden we ons aankleden? Mevrouw is blind het maakt niet uit of we aangekleed of naakt naar haar toegaan. “ We besloten om naakt naar haar toe te gaan en haar wat drinken te geven. We gingen met z’n 2en omdat mevrouw zelf helemaal niets meer kon.

Toen we terug kwamen gingen we verder met waar we mee bezig waren, elkaar lekker op te geilen.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these